VIL DU SERVERE DET BEDSTE KØD TIL DINE GÆSTER?

Vi leverer kød til caféer, restauranter, catering mm.

FORKÆL DINE KUNDER

FÅ EN SKRÆDDETSYET B2B-AFTALE

LEVERING MED KØLEVOGN

new0homepage-intro-block

FÅ EN SKRÆDDERSYET AFTALE OG FORKÆL DINE GÆSTER

Vi tilbyder engroslevering af kød i topkvalitet med prismatch

Vi leverer dagligt kød til caféer, restauranter, cateringfirmaer og andre, som vil tilbyde sine gæster det allerbedste kød. Vi leverer premium kød til både store og små restaurationer. Hos Slagter Bob vil vi gøre op med de høje kødpriser, som lige nu præger markedet. Derfor tilbyder vi en gennemgang af jeres nuværende aftale samt et gratis tilbud på en skræddersyet leverandøraftale.

Vi er så sikre på, at vi er konkurrencedygtige på prisen, at vi giver PRISMATCH + 5%, så vi matcher prisen og lader dig spare yderligere 5%. Er du interesseret i kød fra et bestemt brand, hjælper vi dig gerne med at importere det til en billigere pris end du får i dag. Vi samarbejder med de største spillere på verdensplan, hvilket kommer dig som kunde til gode.

Vi tilbyder ikke kun prismatch men også kvalitetsgaranti. Hvis du vil prøve vores kød inden vi indgår et samarbejde, fremsender vi gerne prøver på bøffer, så du selv kan smage den tårnhøje kvalitet. Lyder det interessant? Så kontakt os i dag på info@slagterbob.com.

Vi køber kødet direkte fra leverandøren

Hvorfor kan vi gøre det så billigt?

Vi importerer altid kødet direkte fra vores producenter, og derfor undgår vi unødige og fordyrende mellemled. Når vi samtidig køber kødet i store mængder (ofte containere), kan vi altså tilbyde vores kunder de bedste priser. Vores volumen og store netværk på verdensplan kommer altså vores kunder til gode.

Er du i tvivl om, hvilket kød du vil servere for dine kunder? Så hjælper dig gerne med at udvælge de bedste udskæringer fra de bedste leverandører. Vi kan bl.a. tilbyde dig følgende udskæringer:

  • Ribeye
  • Oksemørbrad
  • Striploin
  • Tomahawk
  • og meget mere

…samt kød i tern og strimler. Vi har måske markedets største ekspertise inden for gourmetkød som f.eks. wagyu og angus.

Skal vi tage en uforpligtende snak? Så skriv til os i dag på info@slagterbob.com eller benyt kontaktformularen herunder.

Vil du høre mere?

Skriv til os her

VORES FAVORITTER

Populære udskæringer

Se vores udvalg af de mest populære udskæringer netop nu